Parlem Català!

Hola Catalans. Us parlem des dels Estats Units.

Estem aprenent la vostra llengua. Escriviu-nos sisplau!

Aquest és el missatge que ens envia un grup d’estudiants americans. Estan aprenent el català i ens demanen que anem a la seva pàgina parlemcatala.wordpress.com i els donem conversa en la nostra llengua per poder millorar-ne el nivell. Us preguem que feu cas de la seva petició. És una oportunitat magnífica per fer conèixer la nostra llengua i la nostra voluntat de ser lliures i sobirans a un dels països més poderosos del món, que estem segurs que ens donarà suport el dia que els el demanem.

En paraules del moderador: 

…per les 529 visites que ha tingut el bloc en els dos primers dies de funcionament. I en especial als que també us heu animat a escriure-hi. Com sempre, la resposta del poble català està sent impressionant. Entendre i contestar els vostres missatges, i tenir converses cada cop més fluïdes, serà l’objectiu principal dels alumnes en les properes classes. Diuen que la millor manera d’aprendre un idioma és parlant amb nadius i ho esteu fent possible, tot i la distància. Moltíssimes gràcies a tots!

No us ho penseu! Si podeu dedicar alguns minuts a un bona causa, aquesta és de les millors! parlemcatala.wordpress.com